Erasmus+
2024-1-HU01-KA122-SCH-000209327
Just a drop of water
Málta

Irány Málta!
Újabb sikeres Erasmus+ pályázat

Örömmel jelentjük be, hogy a „Just a drop of water(?)” című Erasmus+ pályázatunkat pozitívan bírálták el, így lehetővé vált, hogy 2025. májusában egy hétre 24 tanuló és két kísérő Máltára utazzon.
A program célja, hogy mélyreható ismereteket nyújtson a vízmegőrzés és a környezeti fenntarthatóság terén, erősítve diákjaink angol nyelvtudását, valamint ápolva az európai és globális állampolgárság érzését.
A máltai mobilizáció során a diákok gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek, amelyeket integrálunk a tantervünkbe. E folyamat nemcsak a környezetvédelmi kezdeményezésekben való aktív részvételt ösztönzi, hanem a kulturális sokszínűség fejlődését is támogatja. A nemzetközi együttműködés révén diákjainknak lehetőségük nyílik arra, hogy fejlesszék a 21. századi kulcskompetenciáikat, így felkészültebbé válnak a jövő kihívásaira.
Mi, mint pedagógusok, hiszünk abban, hogy ez a projekt kiváló lehetőség arra, hogy diákjaink számára új távlatokat nyissunk, és hozzájáruljunk a környezetvédelmi neveléshez, amely elengedhetetlen a jövő nemzedéke számára. Izgalommal várjuk a máltai élményeket, és bízunk benne, hogy a közös tanulás során egy még elkötelezettebb és tudatosabb közösséget formálunk.

Hamarosan jelentkezünk az újabb részletekkel!